Piffiga händer med nagellack

Med hjälp av rätt färg på nagellacket kan du genast känna dig stiligare än vad du gjorde innan. Oavsett om du är van att använda nagellack eller inte kan den här artikeln vara av intresse. I följande text kan du läsa mer om hur du bäst applicerar nagellacket och vart du kan köpa bra nagellack.

Så applicerar du nagellack

Det finns flera saker du kan göra för att få bästa möjliga resultat när du använder nagellack. Till att börja med ska du se till att du har rena händer och att naglarna är rena från lack. Om det finns rester av lack behöver du ta bort det. Därefter är du redo för applicering. Ta det försiktigt och se till att ha bra belysning. På så sätt blir det enklare att måla jämnt och fint över nageln. Beroende på hur täckande lacket är kan du behöva applicera fler lager allt eftersom det har torkat. Om du råkar få nagellack utanför nageln kan du använda en tops och nagellacksborttagning för att få bort det.

Köp nagellack

Det finns många olika nagellack att välja bland. De kommer i regnbågens alla färger och kan ha olika struktur. De kan till exempel vara matta, glansiga eller glittriga. Handla i en onlinebutik för att få tag på bra nagellack.