Varje årstid har sin charm

Hösten har tagit sitt grepp om oss och du kanske redan har rensat ur sommargarderoben för att ge palts åt dina höstkläder. Varje årstid har sin charm och det kan vara med stor glädje och lust man får städa sin garderob och kolla igenom vad som ska vara kvar och vad som ska slängas.

Hösten är som sagt här och du kanske redan har koll på din höstgarderob, om inte så kan du få lite tips från en tidigare artikel som vi skrivit om att göra sig redo för hösten.  Många gånger så går man på slentrian och kanske inte funderar igenom hur garderoben ser ut. Det kanske är dags att fundera på vilka kläder som du verkligen använder och vilka som du skulle kunna rensa ut. Du behöver ju inte kasta kläder som är hela och rena utan sälj på blocket eller skänk till någon välgörenhetsorganisation.

Oavsett va du gör med dina kläder som du inte använder så får du plats för att skaffa något nytt. Vilket i sig är oerhört trevligt. Vi borde ta som rutin att varje gång det blir en ny årstid titta igenom vilka kläder som vi verkligen använder och vilka som bara ligger där och aldrig används. Lycka till med din garderobsrensning.