De viktiga vinteraccessoarerna

Accessoarer har en fantastisk förmåga att binda samman en outfit och skapa en komplett look. Under vintern har vi ett par accessoarer som nästan blir universella.

Mössan

När kylan biter finns behöver vi alla en varm och skön mössa som hjälper till att hålla värmen. Och det finns mössor för alla möjliga minusgrader idag. Är det bara lite kyligt finns det även de som byter ut mössan mot ett pannband, bara så öronen får det lite varmt.

Handskarna

Och minst lika viktiga blir ju så klart handskarna. Men här kan man ju dock argumentera att du har två väldigt distinkta varianter att välja mellan: fingerhandsken eller tumhandsken. Båda har sina fördelar och det bästa kan vara att välja efter situation.

Solglasögonen

Solglasögonen är en otroligt praktiskt accessoar de där ljusa vinterdagarna när solen blänker på all snö. Det finns ju en anledning till varför termen snöblindhet existerar trots allt. Men förutom att förhindra det är de ju också bara väldigt stiliga tillägg till en outfit.

Halsduken

Halsduken kan ju vara mer eller mindre nödvändigt i vinteroutfiten. Till att börja med beror det på designen på jackan. Det kan mycket väl vara så att den i sig kan skydda hals och nacke effektivt. Men även när den kanske inte är helt nödvändigt kan det fortfarande vara en snygg detalj.