Smycken är som rosen på tårtan

Det finns ett smycke för alla tillfällen, men ibland kan det vara lite klurigt att veta vilka smycken som passar när. Men med rätt variation behöver du inte oroa dig.

Det finns mycket att välja bland på marknaden så du kommer absolut att hitta något passande smycke för alla kläder och tillfällen

Smycken ska förhöja

Oavsett till vad och när så vill vi att våra smycken förstärker vår naturliga skönhet. Precis som med smink och kläder kommer olika smycken se olika ut beroende på vem som bär dem. Dina naturliga färger kan ge dig vägledning om vad du ska välja. En enkel minnesregel är att du som har naturligt kalla färger oftast passar bättre i silver och platina medan du med varmare toner på hår och hud oftast klär bättre i guld och koppar.

Våga vara vågad

Ibland kan det dock vara härligt att strunta i alla regler och bara köra all in med de mest uppseendeväckande smyckena du kan hitta. Lek med färg och form och köpa något enbart för att det får dig att känna dig upplyft. I slutändan är det viktigaste av allt att du trivs i dina smycken.