Skjortan – ett måste i mannens garderob

skjorta

Långt ifrån alla män har kommit till insikten att de bör hänga fler skjortor i deras respektive garderober än vad som vanligtvis är fallet. De ska naturligtvis även användas i hög utsträckning, då det alltid finns en passande skjorta för i princip alla tillfällen.

De män som fnyser lite lätt åt tanken att ta på sig en skjorta i andra situationer än till bröllop eller begravning ber vi tänka om. Skjortor finns i flera olika utformanden, både för speciella tillfällen när det gäller är att vara extra fin och uppdressad, men också för helt vanliga vardagstillfällen där man tillåts vara lite mera laid-back.

Det är även upp till individen hur man väljer att bära sin skjorta med respektive accessoarer. Skjorta och slips behöver exempelvis inte alls betyda att man kommer att se stel och strikt ut i sin klädsel, utan du når snabbt en helt ny approach genom att enbart kavla upp skjortärmarna och dra på dig ett par rockiga jeans. Ja, som du ser är möjligheterna många, vilket gör att du inte behöver känna dig obekvämt placerad i ett specifikt fack bara för att du dragit på dig en snygg skjorta men också en snygg slips av något slag.

Vi kan dessutom lova dig att det lär uppskattas av din nuvarande partner eller utav potentiella kandidater till just denna position. En ny och uppfräschad garderob kan dessutom göra underverk på långt fler plan än vad man kanske först kan tro. Ta din karriär som exempel. Med en ny garderob kanske du genom denna kommer att ge ett helt nytt intryck på din nästa arbetsintervju, något som faktiskt kan ligga till grund för att du landar det jobb som du länge drömt om. Våga ta steget ut ur din bekvämlighetszon och mixa upp de vanliga urtvättade t-shirtarna med en skjorta av rang.